SUA 2020, Trump la colț: Joe Biden l-a depășit la urne cu 11 puncte

Fostul adjunct al lui Barack Obama, Joe Biden, este în fruntea magnatului cu 53% din preferințele alegătorilor față de 42% ale actualulului președinte

Donald Trump pare să plătească foarte mult pentru pandemia coronavirusului, care este deosebit de grea în Statele Unite. Conform ultimului sondaj SSR realizat pentru CNN, democratul Joe Biden este cu 11 puncte înaintea  magnatului, cu 53% din preferințele alegătorilor față de 42% ale actualului președinte.

Trump face capricii: „OMS tratează China mai bine decât pe noi, îi vom da mai puțini bani”

Conform site-ului de specialitate RealClearPolitics, care mediează principalele sondaje, Biden este în față cu peste 6 puncte  în toate sondajele.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.