SUA 2020, Trump este oficial candidatul republican la funcția de președinție

Președintele american Donald Trump a obținut numărul de delegați necesari pentru a fi numit candidat republican oficial la alegerile prezidențiale la sfârșitul anului 2020, o formalitate în cadrul campaniei sale de reelecție.

Citește și Coronavirus, ideea lui Trump: 1000 de dolari la fiecare american

Nominalizarea lui Trump nu a fost niciodată amenințată, în ciuda a celor trei candidați care au încercat ascensiunea adunând foarte puțini delegați.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.