Studiu Marea Britanie: „Epidemia de Covid a început între 6 octombrie și 11 decembrie”

Începutul epidemiei de Covid-19 ar fi avut loc  între 6 octombrie și 11 decembrie 2019. Cu mult înainte ca China să raporteze pe 31 decembrie  un grup de cazuri misterioase de pneumonie în Wuhan. Acest lucru sugerează cercetătorii de la University College London (UCL), după efectuarea unei analize genetice a probelor a peste 7.500 de persoane infectate. Studiul, publicat în ”Infection, Genetics and Evolution”, indică, așadar, că virusul a apărut la sfârșitul anului 2019, apoi s-a răspândit rapid în întreaga lume, cu mult înainte ca țările să știe acest lucru.

Peste 50 de ani, o treime din populația lumii va trăi într-o căldură insuportabilă. Studiul

Oamenii de știință au identificat, de asemenea  198 de mutații care par să fi avut loc de mai multe ori, ceea ce ar putea dezvălui indicii valoroase despre modul în care virusul se adaptează.

Potrivit lui Francois Balloux, de la Ucl Genetics Institute, coautor al studiului, „toate virusurile se mută în mod natural. Mutațiile în sine nu sunt un lucru rău și nu există nimic care să sugereze că Sars-CoV-2 se mută mai repede și prin urmare, nu putem spune dacă Sars-CoV-2 devine mai mult sau mai puțin letal și contagios. ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.