Studiu: pescărușii sunt purtatori de superbacterii periculoase pentru om

În Australia, pescărușii sunt purtători de superbacterii rezistente la antibiotice. Potrivit oamenilor de știință de la Universitatea Murdoch din Perth se teme că aceste bacterii pot fi transmise omului, bacterii cum ar fi  E. coli,  scrie Guardian.

Citește și Acarienii, această mică creatură care trăiește în pori și se împerechează pe fața ta în timp ce dormi

Potrivit experților, pescărușii au contractat aceste bacteriile prin hrănirea lor din gunoaie și prin apele din canalizare. Mai mult de 20% din pescărușii  este transportatorul de bacterii patogene care pot fi transmise oamenilor prin produsele alimentare care au atins  accidental  fecalele păsărilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.