Studiu. Legătura dintre varza murată și cancer

Potrivit studiilor, varza murată te ajută să lupți împotriva cancerului. Este un aliment pe care multe persoane îl consumă, însă puțini știu că ajută în lupta cu teribila boală. Iată care este legătura dintre varza murată și cancer.

Când sunt lăsate la murat, legumele sunt supuse unui proces de fermentație acido-lactică. Astfel, sunt generate anumite substanțe precum vitamine, acid lactic și altele. Microflora de fermentație adaugă valori nutriționale deosebite legumelor care sunt puse la murat. Astfel, acele legume devin alimente care funcționează precum probioticele.

Cea mai bună prietenă se îmbolnăvește de cancer. Din solidaritate își rade părul la zero

Aceste alimente probiotice ajută digestia, ajută la detoxifierea organismului și nu în ultimul rând întăresc sistemul imunitar.

“Murăturile reprezintă soluţia pe perioada iernii pentru aportul de vitamine hidrosolubile-A,E,K şi minerale din legume. Sunt o sursă importantă de fibre pe perioada iernii alături de cereale integrale şi fructe.

Sunt utile astfel pentru reglarea tranzitului intestinal. În plus, conţin în urma fermentaţiei cantităţi crescute de drojdie cu conţinut bogat în vitamine din grupul B”, a spus Ştefan Ionuţ, nutriționist, potrivit realitatea.net.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.