Studiu: Japonezii se infectează mai puțin deoarece folosesc mai puține consoane atunci când vorbesc

De ce japonezii se îmbolnăvesc atât de puțin, în ciuda măsurilor destul de lejere ale guvernul japonez pentru a conține pandemia COVID-19? Este o întrebare pe care mulți și-au pus-o și la care, chiar și în Japonia , nu s-a găsit încă un răspuns satisfăcător.

Dar un savant local, profesorul Shigeru Inoue, a expus o teorie originală: potrivit lui, modul de a pronunța unele consoane precum „p”, „t” și „k” în japoneză ar produce mai puține picături decât în ​​alte limbi.

Și-a închis fiul în vârstă de 14 luni în mașină și i-a dat foc: mama arestată

De ceva vreme, teoria lui Inoue, care nu este un teoretician al conspirației, ci fostul director al Centrului Național de Cercetări pentru Boli Infecțioase, a început să facă înconjurul lumii. Potrivit profesorului emerit, japoneza prezice o emisiune de aer proporțional mai mic decât alte limbi în articularea consoanelor ocluzive. Care în unele cazuri – cum ar fi cea a „p” – sunt, de asemenea, mai puțin frecvente.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.