Studiu italian: coronavirus, deficitul de vitamina D crește riscul?

Vitamina D ar putea juca un rol important în lupta împotriva coronavirusului. Acest lucru a fost dezvăluit de un studiu realizat de Universitatea din Torino. Un aport corect al acestei vitamine,  ar putea fi fundamental atât din punct de vedere preventiv cât și terapeutic.

Citește și Coronavirus, mass-media: „Prea multe urne în China, îndoieli cu privire la numărul de decese în Wuhan”

Studiul a fost realizat de prof. Univ. Giancarlo Isaia (profesor de geriatrie și președinte al Academiei de Medicină din Torino) și de prof. Univ. Enzo Medico (obișnuit de Histologie) și sugerează combinarea măsurilor de prevenire generală cu niveluri adecvate de Vitamina D în întreaga populație.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.