Studiu: ” În jur de 180 de mii de americani vor muri de coronavirus dacă nu vor purta măști”

Aproximativ 180.000 de americani vor muri de coronavirus până la 1 octombrie, dacă nu vor purta măști.

Este cel  mai recent studiu a Institutului de Metrică pentru Sănătate al Universității din Washington. Prognoza prevede 179.106 decese până la 1 octombrie dacă nu se vor face modificări substanțiale în liniile de conduită. Cifra ar scădea la 146.000 de morți dacă americanii ar începe sistematic să poarte măștile în public. Prognoza anterioară, întocmită pe 15 iunie, a prezis un scenariu mult mai grav cu 201.129 de decese până la 1 octombrie.

Talcul cancerigen, Johnson și Johnson condamnat la o maxi despăgubire de 2,1 miliarde de dolari

„California și alte state au văzut cazurile crescând în ultimele săptămână. Tendința s-ar putea schimba în săptămânile următoare ”, precizează într-o notă Christopher Murray, directorul IHME. „Nu există nicio îndoială că Statele Unite  continuă să se aibă parte de o epidemie uriașă destinată să se lărgească la sfârșitul lunii august și să se intensifice în septembrie. Oamenii ar trebui să știe că purtarea măștilor poate reduce transmisia virusului cu până la 50%. Cei care refuză, își pun viața, familiile, prietenii și comunitățile lor în pericol ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.