Studiu: În America, covid-19 ar fi putut să fie prezent din 2019

Coronavirusul în Statele Unite ar fi putut fi prezent deja din 2019. Acest lucru este sugerat de un studiu de Universitatea din California , Los Angeles , și publicat de Journal of Medical Internet resarch

Potrivit unui studiu realizat de Universitatea din California, coronavirusul în America ar fi prezent din decembrie 2019. Conform datelor medicale, colectate și publicate în Journal Of Medical Internet Resarch , clinicile, spitalele și camerele de urgență din California au aut o creștere neobișnuită a pacienților  cu tuse și febră.

Potrivit experților, creșterea înregistrată ar putea fi legată de cazuri de covid , chiar înainte de datele oficiale. Același studiu a mai arătat că, dacă datele clinice electronice în timp real ar fi analizate, ar putea fi anticipate focare . Acest lucru ar preveni o mulțime de persoane pozitive.

Trump a recunoscut că a tăcut cu privire la pericolul Covid-19: „Nu am vrut să creez panică”

Cazurile de coronavirus din Statele Unite au depășit 6,3 milioane . Conform datelor colectate de Universitatea Johns Hopkins , SUA înregistrează 6.300.606 infecții și 189.206 decese . De la începutul pandemiei, 2.333.551 de persoane s-au vindecat . Mexic  în schimb, a înregistrat alte 3.486 de cazuri pozitive, ajungând la 637.509 de cazuri, cu 67.781 de decese .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.