Studiu chinez: În Wuhan au fost 500.000 de cazuri, nu 50.000

Aproape jumătate de milion de oameni ar fi putut fi infectați cu noul coronavirus în Wuhan, China , de zece ori mai mare decât cazurile declarate oficial, care s-au oprit  la puțin peste 50.000. Acest lucru a fost dezvăluit de un studiu realizat de Centrul chinez pentru controlul și prevenirea bolilor (Cdc), citat de CNN . Pe un eșantion de 34.000 de persoane, Centrul a găsit o incidență a prezenței anticorpilor de 4,43%.

Este bine să ne amintim că Wuhan are o populație de 11 milioane de locuitori.

În alte orașe din regiunea Hubei, rata este de 0,44%.  Până duminică, Wuhan a raportat un total de 50.354 de cazuri confirmate de Covid-19, potrivit Comisiei municipale de sănătate din Wuhan.

Citește și Covid, Spania va avea un „registru” cu datele celor care nu se vaccinează

Cercetătorii au explicat că studiile lor au avut ca scop estimarea gradului de infecții suferite de populația orașului prin căutarea anticorpilor împotriva coronavirusului în probele de sânge din grupul selectat de oameni. Potrivit CNN rezultatele nu sunt considerate statistici definitive cu privire la numărul de persoane expuse la virus.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://edition.cnn.com/2020/12/29/asia/china-coronavirus-seroprevalence-study
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.