Studiu amerian: Nu consumați niciodată ceaiul sau cafeaua oferite în avion

Studiu amerian: Nu consumați niciodată ceaiul sau cafeaua oferite în avion. Băuturile calde din avion sunt preparate cu apă de la robinet, care poate să nu fie întotdeauna în siguranță

Un studiu al apei realizat de companiile aeriene din 2019 publicat ieri de DietDetective.com și New York City Policy Centre din Hunter College din City University din New York dezvăluie că,  calitatea apei potabile variază în funcție de linia aeriană și de multe companiile aeriene au furnizat, probabil, pasagerilor apă contamninată.

Cu toate acestea, în timpul unui zbor cu avionul, mai ales dacă este lung sau dacă este dimineața devreme, acceptăm cu bucurie micul pahar de ceai sau cafea oferite d eînsoțitorii de zbor fără să știm că probabil ei nu l-ar bea niciodată. Apa care este încălzită pentru a pregăti băuturile este preluată de la robinet în timpul zborului și poate conține bacterii.

Un tătic unic ! Un bărbat a adoptat o fetiță cu sindromul Down: fusese respinsă de 30 de familii

Conform unui test realizat de EPA, agenția guvernamentală de mediu a Statelor Unite ale Americii, în 2019, pe probe de apă de 300 de avioane, 15% conțineau coliforme, bacterii utilizate ca indicatori ai poluării apei. Analizele ulterioare au constatat că procentul a scăzut cu 13%. Agenția a cerut companiilor aeriene să testeze cel puțin o dată pe an și apa cu care se spălă rezervoarele de apă.

Potrivit NBC, dr. Cedric Spak, specialist în boli infecțioase la Baylor University Medical Center din Dallas, a declarat că nu există un risc ridicat de a contracta boli (și nici o apă de la robinet nu este complet sterilă), dar cine are un un sistem imunitar compromis este mai bun să evite consumul apei de la robinetul  aeronavelor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.