Studiu: 90 de voluntari vor fi infectați cu coronavirus

Un studiu în care persoanele sănătoase vor fi infectate cu coronavirus a fost autorizat în Marea Britanie pentru a analiza mai bine caracteristicile și efectele acestuia asupra organismului. Studiul va începe peste aproximativ o lună și este primul de acest gen legat de coronavirusul actual și de pandemia în curs de desfășurare.

Efectuarea testelor de acest tip au fost propuse de mai multe ori în 2020 , cu inițiative și petiții pentru a determina autoritățile sanitare să o autorizeze, pentru a înțelege mai repede unele caracteristici ale COVID-19 și virusul care îl provoacă.

Experimentul va implica 90 de persoane selectate din sute de candidați voluntari cu o vârstă cuprinsă între 18 și 30 de ani. Aceștia vor fi expuși la cantități variabile de coronavirus în funcție de caz și apoi ținuți sub control pentru săptămânile următoare de către cercetători, în medii controlate și cu măsurile de precauție necesare pentru a evita infecțiile neplanificate și alte eventuale evenimente neașteptate.

Citește și Acest videoclip îți va schimba pentru totdeauna modul în care gândești despre timp

Partea inițială a testului clinic va fi utilizată pentru a evalua cantitatea medie de particule virale care urmează să fie infectate, pe baza timpului de expunere. Cercetătorii vor evalua, de asemenea, răspunsul imun indus de coronavirus și vor încerca să înțeleagă mai bine modul în care virusul este transmis între indivizi.

Cele mai recente variante , precum cele „englezești” și „sud-africane”, nu vor fi utilizate pentru experiment , doar versiunile virusului au circulat pe scară largă în rândul populației în primele luni ale pandemiei. Fiecare voluntar va fi monitorizat constant, nu numai pentru a oferi asistență medicală, dacă este necesar, ci și pentru a evalua circumstanțele care determină mai mulți indivizi să nu dezvolte simptome, în ciuda faptului că sunt contagioși.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, LinkedinOdnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.