Studentii ucisi in Sudan: militarii au inchis scolile si universitatile

Studentii ucisi in Sudan: militarii au inchis scolile si universitatile

Consiliul militar de conducere din Sudan a decis suspendarea orelor de curs în toate școlile și universitățile din țară de miercuri și până la o notificare ulterioară după uciderea a cinci elevi de liceu în timpul unei manifestații de luni, relatează BBC.

Forțele de securitate sudaneze au tras într-un  grup de studenți care au protestestat în nordul Kordofanului ucigând cinci dintre ei.

Citește și Coreea de Sud, violenta impotriva adeptilor: „O femeie sfanta” condamnata

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.