Stropită cu alcool și dată foc în fața copiilor: soacra dă vina pe ea și o acuză că l-a provocat

Stropită cu alcool și incendiată în fața copiilor ei, unul de numai 3 săptmâni și altul de 3 ani. Cintia, în vârstă de 28 de ani, a fost atacată de partenerul ei în apartamentul lor din Buenos Aires, duminică după-amiază. Mama agresorului și-a apărat fiul pe rețelele de socializare susținând că victima îl provoca.

Un bărbat şi-a decapitat sora pentru că a fugit cu un tânăr sărac

Tânăra Cintia în vârstă de 28 de ani, încă alăpta. S-a întâmplat duminică după ora 16:50, în interiorul casei victimei din Bahía Blanca (Buenos Aires). Atacatorul este Maximiliano Cayumil în vârstă de 21 de ani. În acea zi, cei doi s-au certat iar bărbatul a luat alcool și a stropit-o pe femeie, i-a dat-o foc și a plecat din casă. Alertat de țipete, un vecin a reușit să intre în casă.  A dus-o la baie și a  băgat-o sub duș, a reușit să stingă flăcările. Totul s-a întâmplat în prezența copiilor .

Victima a fost transferată la spitalul interzonal Agudo José Penna din Bahía Blanca. “Întotdeauna mă amenința  că-mi va da foc, dar nu am crezut că o va face”, aspus femeia autorităților. Acestă crimă a făcut multe discuții, mai ales, pentru poziția luată de mama atacatorului, care a luat apărarea tânărului de 21 de ani împotriva celor care, pe social media, l-au acuzat atrocitatea comisă.

„Soțul meu m-a violat la câteva ore după nașterea fiului nostru”

Femeia susține că victima și-ar fi „incitat” fiul în a comite atacul și că fiul său nu merită să fie judecat de nimeni care nu știe motivul scandalului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.