Strigător la cer! Doi părinți și-au ucis copilul nou-născut și l-au ascuns într-un butoi cu smoală

Un cuplu este acuzat de uciderea fiului lor în vârstă de o săptămână, găsit de poliție într-un butoi cu smoală. Aceștia neagă că l-au omorât

„Nu am văzut niciodată așa ceva în treizeci de ani de carieră”, sunt cuvintele rostite de șeriful satului în care a fost găsit trupul unui bebeluș de o săptămână, găsit în interiorul unui butoi de smoală . Potrivit poliției, gestul macabru a fost făcut chiar de părinții micuțului  Micah, care au fost arestați, după cum relatează Daily Mail. Povestea a avut loc în Texas, Statele Unite.

si-au ucis copil si aruncat in butoi cu smoala

Roland Grabowski, în vârstă de 42 de ani, și Donna, în vârstă de 41 de ani, soția bărbatului și mama micuțului Micah, au ajuns în cătușe .Cei doi, în timpul interogatoriului, au spus că au găsit bebelușul fără viață atunci când s-au trezit. Ei au spus că micuțului a murit din cauza sindromului morții sugarului. Cuprinși de panică, au decis să ascundă corpul în butoiul cu smoală.

Pakistan: Zohra, o menajeră în vârstă de 8 ani, a fost ucisă în bătaie pentru că eliberat doi papagali

Autoritățile nu cred că această declarație ar fi adevărată: ” L-au luat pe copil, l-au înfășurat într-o pătură și l-au scufundat într-un butoi de smoală pe care l-au ascuns  într-un șopron din spatele casei . În treizeci de ani am văzut o mulțime de lucruri nebune, dar aceasta este prima dată când am găsit un copil într-un bidon cu smoală și sper că va fi ultima ” .

Se va efectua o autopsie pentru a clarifica cauzele exacte ale decesului bebelușului. Între timp, în timpul anchetei, a rezultat că bărbatul are un istoric de agresiune sexuală asupra unui tânăr de 12 ani și unui tânăr de 14 ani. În prezent este cercetat cu soția sa pentru crimă , abandon de copil, abuz de cadavru, manipulare  și dovezi false.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.