Strasbourg, un bărbat și-a dat foc în fața Parlamentului European

Un bărbat de origine albaneză s-a stropit cu benzină și si-a dat foc în fața clădirii Parlamentului European din Strasbourg. Potrivit presei locale, intervenția personalului de supraveghere și a pompierilor de serviciu în fața intrării în instituția parlamentară europeană a fost imediată .

Episodul a avut loc în uni în jurul orei 16:00, în timp ce avea loc o demonstrație a cetățenilor din Guineea . Conform rapoartelor mass-media locale, în timp ce grupul de manifestanți scandau cuvântu ” nedreptate” , bărbatul care se afla în vecinătatea grupului a repetat cuvântul înainte de a se stropi cu benzină și și-a dat foc cu o brichetă. Primii care l-au salvat  au fost aceiași protestatari care au încercat să stingă flăcările cu o geacă .

Citește și O bunică și-a omorât nepotul nou-născut pentru a nu se face de rușine

Imediat după aceea, au sosit și oamenii de securitate cu un stingător slavând bărbatul. În ciuda acestui fapt, bărbatul a suferit arsuri severe la nivelul feței și  mâinilor . Motivul gestului nu sunt cunoscute deocamdată.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.