Strangea bani din donatii pentru a-si vindeca fiul de 19 luni: tatal a cheltuit toti banii pe droguri si prostituate

Strangea bani din donatii pentru a-si vindeca fiul de 19 luni: tatal a cheltuit toti banii pe droguri si prostituate

Mateus Henrique Leroy Alves de 37 de ani, după ce a risipit 12 mii de euro destinat îngrijirii micului Joao Miguel, cu suma rămasă intenționată să deschidă o casă de toleranță în Salvador de Bahia

Datorită colectării de fonduri „Campanha Ame Joao Miguel”, curele din Brazilia pentru micul Joao Miguel, de 19 luni suferind de la nașterea unei boli neuromusculare degenerative rare, ar fi putut începe. Însă tatăl, Mateus Henrique Leroy Alves, în vârstă de 37 de ani, în loc să cumpere dozele de medicamente necesare pentru ca fiul său să vindece, a chieltuit primii 12 mii de euro în droguri, alcool și prostituate. Cu suma rămasă el intenționa să deschidă o casă de toleranță în Salvador de Bahia, cu ajutorul unei femei de afaceri.

Si-au lasat copilul de 12 ani sa moara de foame: „L-au pus in lanturi si l-au lasat sa moara de foame”

Tatăl risipitor a fost  arestat, iar strângerea de fonduri suspendată

Fuga tatălui de 37 de ani cu banii  a făcut mult scandal pe rețelele de socializare. O lună mai târziu, el a fost găsit și arestat de poliție într-un hotel de cinci stele din Salvador de Bahia și, întrebat, a recunoscut: „Am cheltuit banii pe alcool, femei și droguri și sunt șantajat de traficanții de droguri”.

Potrivit anchetatorilor, tânărul de 37 de ani intenționase să deschidă un bordel și, cu o femeie de afaceri, încerca să recruteze prostituate de la Belo Horizonte.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.