Strânge fonduri pentru fiul de 6 ani bolnav de cancer, copilul moare, ea joacă 150 de mii de euro la păcănele

O mamă a început o strângere de fonduri pentru fiul ei de 6 ani bolnav de cancer, micuțul moare, femeia joacă la păcănele mai bine de 150.000 de euro.

Britanica Stacey Worsley, în vârstă de 32 de ani, a creat o pagină web pentru a strânge bani după ce a descoperit că fiul ei de 6 ani s-a îmbolnăvit  de cancer. Solidaritatea oamenilor a dus la stângerea a peste 200 de mii de euro, dar, din păcate, micul Toby Nye nu a putut fi salvat, monstrul de boală l-a învins.

Copilul a murit înainte ca banii să poată fi cheltuit pentru tratamentele  sale, așa că femeia  în loc să doneze banii pentru organizații de caritate sau cercetare a decis să-i chieltuie în jocurile de noroc. După ce a fost descoperită, Stacey a fost acuzat de fraudă și  recent a fost condamnat pentru infracțiune. Conform rapoartelor din presa locală, pentru tribunalul Worsley, a Osmondthorpe, Leeds, ea a profitat de generozitatea oamenilor care au încercat să-i ajute fiul.

Uraganul Dorian a lăsat mai mulți morți pe străzile din Bahamas

După ancheta poliție, s-a confirmat că nebunia femeii nu a afectat tratamentul copilului care în 2017 a fost diagnosticat cu un neuroblastom. Copilul a murit înainte ca el să înceapă tratamentul După investigații, autoritățile au reușit să recupereze o parte din banii care vor fi acum donați.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.