Strânge 150 de mii de euro din donații pentru copilul bolnav și îi cheltuiește pe prostituate: copilul moare la numai 2 ani

A luat cei 150 de mii de euro donați pentru fiul său bolnav și i-a cheltuit pentru a se distra iar copilul moare la 2 ani. O poveste șocantă care vine din Brazilia, în care micuțul Joao Miguel Alves , care suferea de atrofie musculară spinală, a pierdut bătălia și a murit anul trecut 17 octombrie: tatăl său, Mateus Henrique Leroy Alves  în vârstă de 37 de ani , a fost arestat.

O tânără babysitter a rupt coloana vertebrală unui copil de 4 luni: ”Am vrut să-l opresc din plâns”

După ce copilul a fost diagnosticat cu boala, Mateus și soția sa, Karine Rodrigues, au lansat o campanie de strângere de fonduri pentru micul Joao: o doză de medicament costa  peste 80 de mii de euro, iar guvernul a acceptat să plătească doar primele trei tratamente. Banii strânși au fost mulți, cu mult peste 230 de mii de euro, după un lung maraton de caritate.

Tratamentul în Joao a început anul trecut în august: banii au fost strânși în patru conturi bancare. Însă, în luna mai bărbatul de 37 de ani  a început să ia sume mari de bani. Soția sa a observat după ce Mateus a părăsit-o pe ea și copilul să se mute la un hotel. Femeia  l-a raportat.

Cel mai socant caz de pedofilie: ”Nu regret ce am facut”

Bărbatul ar fi petrecut câteva săptămâni la hotel, în compania prostituatelor, cheltuind aproape 150 de mii de euro pe haine, ceasuri, alcool și droguri.  Când a fost arestat, a susținut că a fost victima unei extorcări prin crimă. Doar investigațiile vor putea stabili care este adevărul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.