STOP testării vaccinului AstraZeneca: „Reacție anormală”

Testele vaccinului  au generat probleme „inexplicabile” pe unul dintre voluntarii din Marea Britanie. Fauci sceptic: „Este puțin probabil să avem un vaccin până la sfârșitul anului”

AstraZeneca suspendă toate studiile clinice privind vaccinul împotriva coronavirusului pe care îl dezvoltă împreună cu Universitatea din Oxford după ce unul dintre participanți a acuzat o reacție adversă gravă. Oprirea temporară permite gigantului farmaceutic să investigheze cazul și să revizuiască datele de siguranță.

„Procesul nostru standard de examinare a testelor a declanșat o pauză”, spune un purtător de cuvânt al AstraZeneca . „Aceasta este o acțiune de rutină care are loc ori de câte ori  apare o reacție potențială inexplicabilă la unul dintre teste”, adaugă AstraZeneca.

OMS: „Istoria ne învață că epidemiile și pandemiile fac parte din viață”

„În cadrul testelor, mai apar reacții, iar acestea  trebuie evaluate cu atenție ”, adaugă gigantul farmaceutic, care odată cu anunțul suspendării scade cu șase procente pe Wall Street. O suspendare nu este neobișnuită pentru studiile clinice. Dar dezvoltarea vaccinului împotriva coronavirusului este printre cele mai sub observație din istorie și orice semne care provin din teste sunt examinate cu atenție.

Deși vaccinul AstraZenecaau fost aprobat , acest regres ar putea duce la îngrijorări cu privire la utilizarea acestuia. Datele inițiale ale testului păreau foarte promițătoare, vaccinul fiind capabil să producă un răspuns imun important. Luna trecută, compania a recrutat aproximativ 30.000 de persoane în SUA pentru a efectua cel mai mare studiu de vaccin.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.