Știți care sunt țările care nu au înregistrat niciun caz de Covid-19 până acum ?

Există 32 de state și teritorii care nu au raportat niciun caz de Covid până la această dată, scrie Sky News. Multe dintre acestea sunt mici state insulare din Oceanul Pacific, precum Nauru, Kiribati și Insulele Solomon. Pe lista statelor care nu au declarat niciun bolnav de Covid-19 se mai află Comoros, Lesotho sau Turkmenistan. Multe dintre aceste națiuni sunt printre cele mai puțin populate locuri de pe Terra.

Numărul cazurilor de coronavirus a depășit 3,3 milioane în întreaga lume, iar 215 state și teritorii au cel puțin o persoană bolnavă. De asemenea, în 191 dintre aceste țări există transmitere comunitară a virusului, iar 166 de state au înregistrat decese provocate de Covid-19.

Coronavirus, studiu american: pandemia va continua alte 18-24 de luni

Chiar dacă o țară nu a raportat niciun caz de coronavirus, acest lucru nu înseamnă că nu există nicio persoană bolnavă, precizează jurnaliștii britanici, care dau ca exemplu Coreea de Nord. Deși are granițe cu China, Rusia, Coreea de Sud, state puternic afectate de boală, Phenianul susține că nu a înregistrat niciun caz până acum.

În același timp, cinci țări și teritorii au anunțat că au reușit să elimine coronavirusul și spun că nu mai au nicio persoană bolnavă în acest moment. Acestea sunt Anguilla, Groenlanda, insulele Caraibiene St. Barts și Santa Lucia și Yemen.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.