Știri false despre Coronavirus, Twitter blochează contul lui Donald Trump Jr.

Cu o notă, Twitter anunță că contul a fost suspendat pentru încălcarea regulilor privind dezinformarea și diseminarea știrilor legate de coronavirus.

Contul de twitter al lui Donald Trump jr a fost blocat timp de 12 ore de același Twitter, deoarece fiul președintelui a răspândit dezinformări legate de pandemie.

În special, acuzația este împărtășirea unui videoclip în care unii medici vorbesc despre utilizarea hidroxiclorochinei, care a fost deja eliminată de pe Twitter, Facebook și YouTube.

Un consilier a lui Trump, pozitiv pentru coronavirus

Cu o notă, Twitter anunță că contul a fost suspendat pentru încălcarea regulilor privind dezinformarea și difuzarea de știri legate de coronavirus care ar putea fi dăunătoare. Cu această ocazie, Twitter recomandă trimiterea la Organizația Mondială a Sănătății (OMS) pentru informații fiabile despre Covid-19.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.