Știre bombă ! New York Times: ”Trump cercetat pentru fraudă bancară”

Știrea bombă este raportată de ziarul american New York Times, potrivit căruia Trump ar fi putut să-și fi umflat ilegal valoarea patrimoniului pentru a reuși să obțină împrumuturi bancare mai mari.

Fraude bancare și asigurări: acestea sunt cele două cazuri de crimă împotriva lui Donald Trump și organizația sa anchetat în districtul Manhattan, relatează New York Times. Procurorul Cyrus Vance Jr a depus o serie de acuzații noi cu ajutorul cărora cere lui Trump să prezinte declarațiile fiscale din ultimii opt ani și declarațiile organizației sale. Procurorul a vorbit despre rapoarte de presă „necontestate” raportate anul trecut despre practicile lui Trump, știri care ar oferi o „bază legală” pentru solicitarea documentelor. Această știre apare  când mai sunt doar 90 de zile înainte de alegerile prezidențiale.

Iată satul Huangluo, unde toate femeile au părul cel mai lung din lume (video)

Printre faptele anterioare procurii se află și  mărturia fostului avocat și mâinii drepte al lui Trump, Michael Cohen, potrivit căruia președintele ar fi putut să-și umfle valoarea proprietăților pentru a obține împrumuturi bancare mai mari decât cele la care ar fi avut acces. Cu mai puțin de o lună în urmă, Curtea Supremă a decis să „înghețe”, în momentul de față, înmânarea acestor documente de către Trump,  lămurind că totuși va fi obligat să o facă.

Sursa: New York Times

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.