Stinge țigara în ochii unui cățeluș neajutorat: autoritățile caută o femeie / VIDEO ȘOC

Asociațiile pentru protecția animalelor din Asia de Sud-Est caută  o femeie care, într-un videoclip care circulă pe internet, în care a produs acte de o violență incredibilă asupra unui cățeluș în care ea stingea o țigară în ochii  cățelușului. Asociația pentru prevenirea cruzimii împotriva animalelor din Singapore este în stare de alertă după ce videoclipul a devenit viral, răspândindu-se pe WhatsApp în statul asiatic și în zonele învecinate și  unde se crede că a fost înregistrat.  Ejim Lee, utilizator Twitter din Malaezia, a remodelat filmul horror în profilul său, în speranța de a putea descoperi identitatea femeii .

Oroare în Germania, cel mai mare scandal de abuzuri împotriva a 200 de copii: doi pedofili condamnați 

https://twitter.com/shafiqsunazman/status/1166750736090161158

Embedded video

În videoclip, femeia se înregistrează în timp ce fuma o țigară în afara unui apartament, înainte de a începe să-l ardă în repetate rânduri pe săracul cățeluș. În video se pot  auzi  gemetele cățelușului de durere, dar nu poate lătra  deoarece are botul legat. Asociațiile pentru protecția animalelor din Asia au suspiciunea că videoclipul ar fi putut fi filmat de organizații care distribuie videoclipuri cu scene de tortură a animalelor, inclusiv cele sexuale.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.