Știind că a înghițit heroină, o bunică și-a lăsat nepotul să moară în loc să cheme ambulanța

O bunică și-a lăsat nepotul să moară știind că aceasta a înghițit o pastilă de heroină. A așteptat să vadă dacă se va aface bine, în loc să cheme de urgență ambulanța, au declarat polișiștii potrivit Metro.

Laurie Taylor, în vârstă de 43 de ani, a fost învinovățită pentru moartea nepotului său Niyear Taylor pentru că susține că „a ales în mod deliberat să nu ceară ajutor medical” pentru copil, chiar și  și-a dat seama că micțul ar fi găsit pastilele de heroină și ar fi înghițit una. Atât mama copilului în vârstă de 17 ani cât și bunica acestuia au apărut vineri în instanță acuzate de neglijență și omor.

Citește și SUA: un migrant în vârstă de 16 ani a fost lăsat să moară din cauza unei răceli într-un centru de detenție / VIDEO

Deți tânăra mamă a văzut că lipsește o pastilă de heroină și copilul începuse să nu se simtă bine, a cerut mamaei sale să cheme o ambulanță, dar aceasta nu a fost de acord. Când la un moment dat au văzut că băiețelul nu mai mișca, numai atunci  au sunat paramedicii, dar a fost prea târziu. Copilul murise în urma unei supradoze, cauza morții a fost confirmată și de autopsie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.