Stii in care parte din lume sunt inregistrate cele mai multe cazuri de infidelitate?

Potrivit clasamentului întocmit de portalul de dating pentru persoanele căsătorite, Ashley Madison, municipalitatea mexicană Ecatepec de Morelos, este locul unde sunt cele mai multe cazuri de infidelitate înregistrate din lume.

“Ecatepec este unul dintre cele mai populare orașe cu 1,6 milioane de locuitori și, de asemenea, locul cu cei mai infideli “, a declarat Victor Hermosillo, directorul sectorului de comunicații al pieței hispanice, raportat de site-ul Notimérica. Directorul a explicat că există mai multe motive pentru care oamenii sunt infideli, printre care: nemulțumirea sexuală, lipsa de iubire, problemele economice sau de comunicare, rutina.

Potrivit lui Ashley Madison, în zilele noastre există mai multe femei necredincioase decât bărbați, pentru fiecare bărbat infidel, sunt 2.06 de femei dedicate infidelității…. mai mult decât dublu !!!!

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.