Știați că ciocolata conține mulți gândaci morți?

Știați că ciocolata conține mulți gândaci morți?

Pentru iubitorii de ciocolată, o concluzie deloc atractivă vine din partea din Food and Drug Administration (FDA), din Statele Unite și care ți-ar putea tăia pofta de ciocolată.

O tablă de ciocolată poate contine aproximativ opt particule de gândac…da, ați citit bine GÂNDC ! Acea insectă dezgustătoare care doar atunci când o vezi începe să te ia groaza..imaginează-ți dacă ai știi că o mănânci !

Contaminarea nu are loc în timpul producției, ci în procesele de conservare și logistică a ciocolatei. Informațiile au fost publicate într-un raport ABCNews și revizuite de revista ”Super interesant”

O bătrână de 90 de ani a fost jefuită și violată de doi minori în Italia: unul dintre ei era prietenul nepotului victimei

Studiile au constata că, unele simptome care apar după consumul de ciocolată, cum ar fi mâncărimea și iritarea, este probabil rezultatul consumului de paricule de gândac. Chiar dacă este un lucru inacceptabil, FDA a stabilit că la fiecare 100 gr de ciocolată, corespund 60 de particle de gândac.

Pentru cei care se simt incomod cu acestă știre, vă informăm că nici alergologului Morton M. Teich nu i-a plăcut deloc, astfel încât potrivit unei declarații el a afirmat că practic toate alimentele sunt supuse unei contaminări, chiar și la nivel acceptabil, a insectelor cum ar fi fructele și brânza….

Deci pentru cei care nu vor să mai mănânce gândaci există o singură  variantă: Nu mai mâncați ciocolată !

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.