Stephan, atacatorul din Halle: urăște femeile și migranții

Antisemită, anti-feministă, xenofob și depres pentru că atacul său nu a provocat un masacrul în care a sperat și aparent stângaci în utilizarea armelor. El este Stephan Balliet 27 de ani, atacatorul din  Halle , așa cum reiese din videoclipuri, 3 număr,  înregistrate pentru  puțin trei timp de aproximativ 30 de minute, pe care le-a filmat cu mini-camera fixată pe cască și transmis online.

Filmarea începe în mașină, unde se vede un mic rsenale, un laptop și o cameră foto. Într-un fel de prolog, în engleză, Balliet, așezat la volan, se prezintă: „Hei, mă numesc Anon și nu cred că s-a întâmplat Holocaustul”.

 Părul ras, geaca maro și o eșarfă albă cu modele de gât, tânărul – care locuiește în Saxonia-Anhalt, regiunea în care se află Halle – indică feminismul ca fiind cauza declinului natalității în Occident, care a deschis ușile pentru imigrația în masă. Și țipă înainte să ia măsuri: „Rădăcina tuturor problemelor sunt evreii”.

Înregistarea documentează încercarea eșuată de a intra în sinagogă  cu o armă de foc și bombe făcute în casă. Și în fundal dezamăgirea lui: „Rahat, nu se poate intra”. Imaginile arată apoi, din nou,  cum tânărul a tras mai multefocuri de armă într-un trecător ucigându-l pe loc . Apoi s-a întors în mașină, profund dezamăgit: “La naiba, sunt un eșec!”

Atac armat în Germania: focuri de armă și o bombă în cimitirul evreiesc: „Mai mulți morți”

Videoclipul, care a fost postat pe platforma video online Twitch (eliminat ulterior), și a fost descoperit de cercetătorii de la „Centrul internațional pentru studiul radicalizării” din Londoner King’s College, relatează site-ul săptămânalului german Die Zeit, oferind un rezumat al filmărilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.