Statuia lui Iisus plânge cu lacrime de sânge. Localnicii cred că este un miracol

O statuie a lui Iisus a fost imortalizată în timp ce plângea cu lacrime de sânge: evenimentul a fost admirat de mulți adepți, dar în prezent nu există confirmări privind originea fenomenului

Locuitorii unei zone rurale din Mexic, lângă Acapulco, au spus că este un miracol după ce au văzut lacrimile ce crugeau din ochii unei statui care îl întruchipează pe Iisus. Statuia, este un produs clasic făcută din ghips, pictată și este păstrată într-o casă privată.  Potrivit localnicilor din ianuarie ar fi plâns de patru ori: nu lacrimi, ci sânge roșu.

Tragedie: cel puțin 45 de persoane au murit după ce o cisternă plină cu benzină a explodat

Conform mărturiilor, fenomenul ar fi un semnal divin împotriva nivelurilor ridicate ale criminalității în zonă: 111 de crime pe 100.000 de locuitori.

Locuitorii sunt siguri că este un semn divin, un act de durere împotriva suferinței la care sunt forțați să trăiască, o viață de teamă și teroare. Alții sunt siguri că est eun semn al diavolului. Statuia aparține al unui cetățean iar proprietarii nu doresc să o doneze de teamă că va fi luată pentru totdeauna.

Biserica nu sa exprimat încă în această privință, unii exponenții vor investiga în curând pentru a verifica veridicitatea evenimentului, scrie Daily Mail

Preotul se teme că totul este o înșelătorie și că cineva profită de cetățeni și de credința lor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.