Stadionul Borussia Dortmund devine spital

Unul dintre templele fotbalului german, Westfalen Stadion (Signal Iduna Park), stadionul Borussia Dortmund, devine un spital de câmp în zilele de urgență coronavirus care a ucis  până acum 1100 de persoane în Germania.

Zona tribunei de la nord a fost transformată într-un centru de asistență pentru persoanele afectate de Covid-19. “Stadionul nostru este un simbol al orașului, un punct fix pentru aproape toți cei din Dortmund și din împrejurimi – subliniază Hans-Joachim Watzke, președintele consiliului de administrație al Borussiei – datorită condițiilor infrastructurale și spațiale, este locul ideal pentru a ajuta activ persoanele potențial infectate sau infectate cu coronavirus, care se plâng de probleme  respiratorii și febră. Vrem să le redăm oamenilor ceea ce ne-au dat de-a lungul anilor “.

Coronavirus, expertul: „Epidemia nu se va încheia anul acesta”

Tribuna nordică va fi direct conectată la un centru de diagnostic central, cu teste efectuate în Clinica de Nord și va fi un centru de tratament pentru a evalua severitatea virusului și pentru a decide dacă pacientul poate continua să fie tratat în regim ambulatoriu sau are nevoie de tratament la spital.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.