Sta prea multe ore pe internet, de furia sotiei barbatul se inchide in baie. Salvat de agenti

Bărbatul își petrecea orele pe internet privind filmulețe deochiate…

Acest lucru a fost de ajuns pentru soția lui să-i provoace o furie bestială dându-i un pumn în cap. S-a întâmplat azi-noapte în Bologna. Femeia, trezindu-se în miez de noapte și nevăzându-și soțul în pat, a plecat să-l caute. Surpriză! Bărbatul se uita la filmulețe deochiate… 😉 😆

Pentru a spune că cei doi soți au un pic peste 60 de ani…

Italia. O româncă a încercat să-i mituiască pe carabinieri. Nu cu bani dar nici cu o pizza..ci cu…

Oricum femeia odată ce și-a văzut soțul foarte ocupat cu vizionarea imaginilor deochiate, l-a surprins cu un pumn în cap. Ca să scape de furia femeii bărbatul a apucat să ia telefonul cu el și s-a închis în baie cerând ajutorul carabinierilor.  Acolo l-au și găsit .

Și de față cu agenții, femeia era tot mai hotărât să-i mai dea vre-o două, așa că a luat măsuța de televizor și a încercat să spargă ușa de baie. Femeia a  fost arestată, iar bărbatul a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.