Stă departe de fiica sa cu leucemie de teamă să nu-i transmită virusul, după 2 luni reușesc să se îmbrățișeze

Vă aduceți aminte de micuța Mila, bolnavă de leucemie și acel sărut trimis tatălui ei printr-un geam?  Mila Sneddon, o fetiță scoțiană de numai patru ani, originară din Falkirk, a devenit simbolul importanței izolării și a sacrificiului în timpul pandemiei. În noiembrie anul trecut, Mila s-a îmbolnăvit de cancer și a trebuit să înceapă chimioterapia, așa că părinții ei au luat decizia, având în vedere noile riscuri legate de răspândirea Covid-19, să meargă să locuiască în case separate pentru a-și proteja fetița. În fiecare zi tatăl se întorcea de la servici, trecea prin fața geamului să-și vadă fetița sperând că într-o zi o va putea îmbrățișa.

O fetiță cu cancer își sărută tatăl de la fereastră: această fotografie demonstrează importanța izolării

După două luni, în sfârșit acea zi a venit iar mama fetiței a surprins momentul publicând videoclipul pe Twitter.

Chiar dacă situația de urgență nu s-a terminat, Scott nu a mai putut să stea departe de fetița lui, așa că i-a cerut angajatorului să-l lase în concediu. După ce a stat două săptămâni în izolare și când a fost sigur că nu este infectat, și-a sunat  fetița spunându-i că în sfârșit vor putea să se îmbrățișeze… Dar vă las să priviți imaginile emoționante de mai jos

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.