Sri Lanka, un kamikaze s-a detonat in hotel in timp ce statea la coada pentru micul dejun

Sri Lanka, un kamikaze s-a explodat in hotel in timp ce statea la coada pentru micul dejun

Într-unul dintre exploziile sinucigașe care au masacrat mai mult de 500 de persoane, un kamikaze s-ar fi detonat în timp ce stătea la coadă la micul dejun tip bufet în hotelul Cinnamon Grand din Colombo. Potrivit unor mărturii locale, sinucigașul s-a înregistrat sub un nume fals, pretinzând că este un om de afaceri care stătea în oraș doar câteva zile în oraș.

 

Acțiunea s-a produs la ora 8:30.

Te-ar putea interesa și Sarbatori de Paste in sange: explozii in biserici si hoteluri: peste 150 de morti, este un dezastru

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.