Sri Lanka: sotia unui kamikaze si-a detonat o bomba tinand cei doi copii ai sai in brate

Sri Lanka: sotia unui kamikaze si-a detonat o bomba tinand cei doi copii ai sai in brate

De îndată ce a văzut poliția, soția unui kamikaze a detonat o bombă, ucigându-se pe ea și pe cei doi copii ai săi

Bilanțul morților a a juns la cel puțin 321 din atacurile care au implicat Sri Lanka în dimineața de Paști. ISIS a revendicat atacurile și-a asumat răspunderea fără însă a oferi nici o dovadă a implicării sale directe.

 

Unul dintre primele profiluri care au ieșit din investigație este Insan Seelawan, teroristul care s-a aruncat în aer în hotelul Shangri-La. Odată ce agenții i-au recunoscut identitatea, au mers la casa lui în orașul Dematagoda. Cu toate acestea, căutarea lui a avut un sfârșit neașteptat și tragic.

 

O întreagă familie de atentatori sinucigași a fost implicată în atacurile din duminica de Paști în Sri Lanka. Soția atentatorului de îndată ce a văzut poliția,  a detonat o bombă, ucigându-se pe ea și pe cei doi copii ai săi pe care îi ținea în brațe

 

Știrile au fost raportate de poliție, citat de site-ul Singhalese Newsfirst. Chiar și fratele kamikaze-ului care era suspectat și pe care poliția a încercat să-l captureze, a detonat o bombă. Cu el alți trei ofițeri au fost uciși,  informează Tpi.it.

 

Poliția din Sinhaleză lucrează acum să reconstruiască detaliile tuturor celorlalți teroriști care s-au aruncat în aer, provocând un adevărat masacru printre creștini, unde minoritatea creștină reprezintă aproximativ 7,5% din populație.

 

Te-ar putea interesa și Hitler s-a sinucis la 30 aprilie 1945: un studiu pe dintii lui a confirmat aceasta ipoteza

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.