Sri Lanka: momentul in care unul dintre kamikaze a intrat in biserica / Video

Sri Lanka: momentul in care unul dintre kamikaze a intrat in biserica / Video

Numărul morților din atacurile de duminică a crescut la 310, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției Ruwan Guneșekara.

 

Poliția a arestat 40 de suspecți în atacurile din Sri Lanka, inclusiv șoferul unui camion presupus că ar fi fost folosit de atentatorii sinucigași și proprietarul unei case unde locuiau unii dintre ei au trăit, au spus oficiali.

 

 

 

Te-ar putea interesa și Patronul gigantului de moda Asos si-a pierdut trei copii in atacurile din Sri Lanka

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.