Sri Lanka, elefanții protagoniștii festivalului budist

De zeci de ani, elefanți au fost protagoniștii sărbătoarei religioase ale țării

Elefanți ornamentați în costume sclipitoare, dansatori înflăcărați și pe ritmul sunetelor de tobe  au efectuat o procesiune la marginea capitalei Sri Lanka, Colombo, pentru a sărbători un festival budist.

Citește și Elefantul Takiri, bolnav și subnutrit obligat să defileze în Sri Lanka, a murit: ” Liber după 70 de ani de sclavie”

Elefanții fac parte din procesiunile religioase de zeci de ani în țară, deși anul trecut 17 persoane au fost rănite după ce doi elefanți au început să se bată.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.