”Spider-Man ”a fost arestat după ce a escaladat un zgârie-nori din Frankfurt

„Spider-Man ”, francezul Alain Robert a fost arestat astăzi de poliția din Frankfurt, după ce a escaladat un zgârie-nori în capitala financiară germană fără niciun echipament sau protecție și fără nicio autorizație.

Alpinistul în vârstă de 57 de ani a avut nevoie de o jumătate de oră pentru a urca pe „Skyper”, o clădire cu 42 de etaje și 154 de metri înălțime, unde se află Dekabank. Specialistul în alpinism urban, cunoscut cu porecla Spider-Man, nu a explicat motivele gestului său.

Copil de 5 ani violat de colegii săi de școală în vârstă de 9 ani: „Îi spuneau …ești prostituata noastră…!”

La jumătatea lunii august a urcat pe un zgârie-nori în Hong Kong, unde a pus un steag de pace în sprijinul protestatarilor pro-democrație.

Printre recordurile sale se numără ascensiunea Burj Khalifa, cel mai înalt turn din lume (828 metri) din Dubai, Turnul Eiffel și Petronas din Kuala Lumpur.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.