Speranțele cresc: o femeie în vârstă de 98 de ani din Wuhan s-a vindecat de coronavirus

O pacientă în vârstă de 98 de ani s-a vindecat de infecția cu coronavirus. Femeia chineză a fost externată dintr-un spital din Wuhan, a declarat agenția Xinhua.

Femeia, cu domiciliul în districtul Jiang’an, a fost internată cu febră la începutul lunii februarie împreună cu fiica ei în vârstă de 55 de ani. Femeia cu febră de 40 grade, a fost monitorizată 24 de ore din 24 și a fost supusă terapiei antivirale. Imaginile arată femeia, originară din Wuhan, epicentrul infecției, ieșind din spital într-un scaun cu rotile, însoțită de un grup de medici

Citește și Coronavirus, aproape trei mii de morți în întreaga lume

„Vindecarea ei va oferi încrederea pacienților care sunt încă spitalizați”, a subliniat conducerea spitalului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.