Sparge geamul fostei prietene: tanar de 23 de ani condamnat la 50 de minute de inchisoare

Shane Jenkins, un englez în vârstă de 23 de ani, a fost condamnat la 50 de minute de închisoare pentru că i-a spart geamul fostei iubite, scrie The Independent.  Pe 30 mai  Jenkins  la sfârșitul unei discuții aprinse cu fosta iubită, a spart geamul de la casa fetei cu o mătură și a fugit. Băiatul s-a pledat vinovat pentru daune cauzate proprietății private și agresiune.

 

Judecătorul Julian Lambert l-a condamnat la 50 de minute în închisoare și să scrie două scrisori în care să-și ceară scuse: una către fosta sa iubită și cealaltă către cei doi polițiști pe care i-a atacat în timpul arestării.

„Îmi pare rău că ți-am spart geamul. A fost o prostie, nu ma-m gândit. Sper că mă poți ierta ”, scrie în scrisoarea adresată femeii. „Nu am vrut să atac pe nimeni, a fost impulsul momentului”, a scris Jenkins, scuzându-se polițiștilor.

 

William Rose, avocatul apărării, a comentat: “Lui Shane îi pare foarte rău și se învinovățește de consumul excesiv de alcool, canabis și cocaină pentru cele întâmplate”. De asemenea, Jenkins a fost obligată la  80 de ore de servicii sociale pentru a nu mai abuza de droguri.

Citește și O femeie de servici a primit din greseala un salar de peste 200 de mii de euro. Ce credeti ca a facut?

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.