Spânzurată de iubitul ei și aruncată de la etajul opt: așa a murit o tânără de 24 de ani în urma abuzurilor și a violenței

A spânzurat-o și apoi a aruncat-o de la etajul opt.  Julieta Riera, în vârstă de 24 de ani, a fost găsită fără viață pe o strada din Paraná, Argentina. Fata era încă în viață înainte de a fi aruncată de la etajul opt de  iubitul ei Julián Christe, care acum este acuzată acum de crimă.

Maria, mama a 5 copii ucisă cu lovituri de ciocan chiar de soțul ei

Autopsia de pe cadavrul fetei arăta semne de violență înainte de ziua morții sale, se presupune că a fost bătută mult timp de criminalul care spunea că o iubește. După ce a  spânzurat-o în casă, a aruncat-o de la o înălțime de 20 de metri, căzând pe acoperișul casei vecinilor.   Julieta nu este prima victimă a carantinei din Argentina, numărul crimelor crește de la o zi la alta.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.