Spania, un autogol senzațional marcat de portarul Adrian Ortolà. Video

Un autogol senzațional marcat de Adrian Ortolà, portarul echipei Tenerife, în timpul derby-ului canarian împotriva Las Palmas. Pe un cross aparent deloc periculos, deviată de un coechipier, portarul  a făcut o greșeală gravă care i-a costat echipei sale înfrângerea (1-0 rezultatul final).

Citește și Cheltuiește mai bine 16 mii de euro pentru a arăta ca Barbie: „În interior mă simt bărbat, iubesc femeile”

La finalul meciului, Ortolà și-a „cerut scuze” fanilor publicând o postare pe Instagram: „Sunt recunoscător din suflet pentru mesajele de sprijin pe care le-am primit și sunt convins că, în ciuda marii mele greșeli, voi face totul ca să mă revanșez  ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.