Spania se îndreaptă spre un nou blocaj și noi restricții. Vezi unde și de când

Madrid, cea mai afectată de coronavirus în Spania, intenționează să introducă blocări  și alte restricții  începând de vineri pentru a încerca să conțină infecțiile. Autoritățile locale au anunțat acest lucru, deoarece regiunea Madrid reprezintă aproximativ o treime din toate cazurile active din Spania.

Incendii violente de vegetaţie au loc în regiunea Galicia, din vestul Spaniei

” Luăm măsuri, dar nu este suficient. Nimic nu va funcționa dacă nu acționăm responsabil. A existat o relaxare a comportamentelor cu care nu putem face față “, a declarat Antonio Zapatero, managerul Madridului pentru răspunsul la Covid-19. În special, Zapatero a declarat că vede petreceri în aer liber, grupuri de persoane care beau pe stradă  și că regulile de carantină nu sunt respectate.

În Spania, au fost confirmate 603.167 de infecții, cel mai mare număr din Europa de Vest, în timp ce victimele au trecut de  30 de mii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.