Spania, primul deces din cauza coronavirusului

Spania înregistrează un prim deces din cauza coronavirusului. Este vorba despre un bărbat care a murit pe 13 februarie din cauza unei pneumonii. Testele post mortem au relevat faptul că a fost infectat cu coronavirus, a informat presa spaniolă, citând autoritățile locale din Valencia unde s-a produs decesul.

Citește și Coronavirus, 199 de cazuri în Germania

În Spania s-au înregistrat până acum 165 de cazuri de coronavirus, potrivit bilanțului raportat de El Mundo.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.