Spania: Pedro Sanchez intenţionează să extindă starea de urgenţă şi examinează posibilitatea închiderii frontierelor

Starea de urgență pentru urgența coronavirus ar putea fi prelungită cu încă o lună în Spania. Anunțul vine de la Pedro Sanchez care și-a confirmat intenția de a cere Parlamentului  o prelungire ulterioară după o primă măsură din 14 martie, prelungită în mod repetat la fiecare două săptămâni până la 25 mai. Premierul a confirmat că „de data aceasta prelungirea va fi de o lună” chiar dacă potrivit unor surse, dacă curba epidemiei nu va crește și această prelungire probabil va fi și ultima. Guvernul de la Madrid ia în considerare de asemenea închiderea frontierelor

Ambasadorul chinez în Israel a fost găsit mort în reședința sa din Herzliya: avea 58 de ani

În ultimele 24 de ore, în Spania s-au înregistrat 102 decese, ceea ce reprezintă cel mai mic bilanț  zilnic  de la jumătatea lunii martie; un număr care aduce numărul total de decese la 27.563, în timp ce numărul infecțiilor au ajuns la 230.698. Madridul și Barcelona, ​​cele mai afectate două orașe, sunt încă în așa-numita fază 0 a epidemiei iar guvernul studiază planul de repornire, împărțit în patru faze distincte.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.