Spania, părinții lui Julen pierd un alt copil: mesajul familiei

Părinții lui Julen, băiețelul care a căzut în fântână în Spania, i-au promis celuilalt fiu un alt frățior, dar au pierdut un alt fiu.

Încă o tragedie pentru familia micuțului Julen, băiatul care a căzut și a murit într-o fântână din Spania . Vicky și Josè , părinții băiatului, au experimentat încă o dramă : un alt fiu al lor a murit înainte de a veni pe lume. Durerea pentru familia care a pierdut deja un copil, pe  Oliver în 2017 în urma unui stop cardiac la vârsta de numai  3 ani, nu se termină. Nu prea existau speranțe pentru José Rossello și Victoria Garcia când micuțul Julen a căzut într-o fântână  din provincia Malaga. El a fost scos fără viață după 13 zile.

Citește și Gest macabru: mama naște fiul prematur și-l ucide în mașina de spălat

Era 13 ianuarie 2019 când micuțul Julen a fost găsit  moart  într-o fântâna  în Spania: părinții la acea vreme au trăit o altă dramă pentru pierderea celui de-al doilea copil. Acum mama a pierdut un alt copil, cel pe care în purta în pântec.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.