Spania, negator al Coronavirusului arestat: “Medici și asistente din spatele farsei Covid”

“Medici și asistente din spatele farsei Covid” . S-a folosit rețelele de socializare pentru a incita violență împotriva politicienilor, inclusiv a premierului spaniol Pedro Sanchez, care potrivit lui „ar fi trebuit lovit  cu o dreaptă în spatele capului”. Din acest motiv, poliția a arestat un bărbat în vârstă de 38 de ani la Zaragoza, un susținător al teoriilor conspiraționiste a pandemiei de Coronavirus. Deținutul a susținut că, în spatele a ceea ce el a numit „farsa Covid”, se află profesioniști din domeniul sănătății și mass-media îndemnând adepții săi pe rețelele de socializare să atace oficialii și instituțiile.

„Dacă cineva se gândește să se sinucidă, lăsați-i pe politicieni să facă mai întâi”, a scris el pe profilul său de Facebook.

Mai mult, potrivit agenților, bărbatul pare să fi apelat la case de bătrâni, spitale și chiar la ziare în care se prezenta drept  un oficial public pentru a răspândi datele false despre starea infecțiilor din Spania.

Ancheta poliției, așa cum a raportat El Mundo, a început după analiza mai multor profiluri anonime pe rețelele de socializare care răspândesc mesaje de ură și violență împotriva politicienilor și instituțiilor împărtășind  informații false despre situația pandemiei. în Spania. Polițiștii locali au descoperit ulterior că în spatele acestor profiluri se afla aceeași persoană, conectându-se prin servere străine și folosind carduri SIM din alte țări pe care le schimba frecvent pentru a se sustrage controalelor.

Descoperire șocantă în Franța ! ”Familia”, o sectă care a rămas ascunsă aproape trei secole

„Toate acestea s-ar rezolva printr-o lovitură în partea în spatele capului lui Pedro Sánchez”, a scris el într-un mesaj împotriva premierului spaniol. „ Trebuie să dăm foc universității de medicină, punct “scrie un altul . Și din nou:” Dacă nu aș fi avut părinți, aș fi ucis unul care crede în Covid.  Sunt oameni ignoranți și răi care merită să moară. ”

În cele din urmă, tânărul de 38 de ani a amenințat că va da foc unei redacții în Aragon și va răspândi calomnie despre Unitatea Militară de Urgență (UME), asigurându-i că vor intra în case pentru bătrâni cu scopul de a-i ucide. .

Ancheta s-a încheiat cu arestarea bărbatului  de 38 de ani acuzat de amenințarea instituțiilor publice, amenințări, incitare la ură, violență și o infracțiune împotriva integrității morale prin intermediul rețelelor sociale, precum și calomnie împotriva autorităților și a funcționarilor publici.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.