Spania, măști obligatorii până la sfârșitul Pandemiei

Spania se îndreaptă către sfârșitul stării de urgență , care va fi pe 21 iunie , dar va menține măsurile individuale de protecție până la sfârșitul pandemiei, adică până la un vaccin Covid-19 sau o cură disponibilă eficientă, a declarat ministrul sănătății, Salvador Illa. Pe lângă măști, cetățenii spanioli vor trebui să trăiască cu obligația distanțării sociale de 1,5 metri în spații închise pentru următoarele luni . Nerespectarea obligației de a purta măști va fi pedepsită cu amenzi de până la 100 de euro .

Klaus Iohannis: „Se impune prelungirea stării de alertă”

După trei luni de blocaj,  la Madrid a redeschis și Prado, unul dintre cele mai importante muzee din lume, care găzduiește mii de capodopere ale artiștilor spanioli și italiene. La redeschidere, au fost prezenți aproximativ un sfert din vizitatorii zilnici a perioadelor normale, deci mai puțin de 2 mii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook, VK ,Twitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.