Spania, masacrul coronavirusului: 849 de decese într-o singură zi

Spania este îngrijorată și marchează un nou trist record al victimelor. Și nu doar pentru că în cadrul UE nu se găsește o unanimitate cu privire la măsurile care trebuie aduse pentru a face față crizei economice, dar va urma urma și cea a crizei de sănătate. Epicentrul pandemiei Covid-19 rămâne Vechiul Continent unde sunt înregistrate trei sferturi din cele 40.000 de victime din întreaga lume, iar numerele sunt enorme de la o țară la alta.

Dacă Italia continuă să descopere tristul record european de infectați  și victime, în Spania se pare că inamicul invizibil a apăsat acceleratorul. În doar 24 de ore s-au înregistrat  849 de decese – pentru prima dată mai mult decât Italia într-o singură zi – și aproape 10 mii de cazuri, pentru un total de 8.189 de victime și 94.417 infectate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.