Spania. Mănâncă ciuperci într-un restaurant cu stele Michelin și moare

O farfurie cu ciuperci a distrus o întreagă familie

O familie s-a dus la un restaurant stelat să sărbătorească ziua de naștere al soțului. Pentru o femeie de 46 de ani a fost și ultima sărbătoare.

Alte 11 persoane au ajuns la spital după ce au consumat același tip de mâncare.

Totul s-a întâmplat la sfârșitul săptămânii trecute.

Femeia în vârstă de 46 de ani Maria Jesus Fernandez Calvo după ce a ordinat ciuperci a început să se simtă rău și să vomite. Atât soțul cât și fiul lor de 10 ani au început să se simtă rău.

Spitalizată de urgență în condiții grave, femeia a murit a doua zi dimineață.

Localul numit Riff și situat în Valencia, Spania, a cărui proprietar este chef Bernd H. Knöller  a fost pus sub sechestru de către autorități.

Te-ar putea interesa și Pedofilia, mărturii șocante la summit: ”Am fost abuzată 13 ani, preotul m-a pus să fac avort”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.