Spania: în ultimele 24 de ore coronavirusul a făcut alte 394 de victime

Numărul de decese cauzate de coronavirus în Spania crește cu aproximativ 30%: cu 394 de decese noi într-o singură zi, numărul morților ajunge la 1.720.

Citește și Coronavirus, urgență totală și în Spania. Paramedic: „O femeie mi-a oferit 500 de euro pentru a vedea cadavrul soțului ei mort”

Numărul cazurilor confirmate de infecție a crescut cu 15% cu cele 3.646 de noi infecții, trecând de la 24.926 și 28.572.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.